Räätälöidyt suursäkit nopealla toimituksella

Kätevät ja suositut suursäkit sekä puolet pienemmät piensäkit nyt meiltä! Saatavilla laaja valikoima erilaisia maa-aineksia esimerkiksi multaa, kivituhkaa, kuorikatetta, leikkihiekkaa, mursketta, soraa ja luonnonkiviä. Toimitusaikamme on noin viikko!

Hiekka ja sepeli

Sepeli on hakkaamalla rikottua, teräväreunaista kiviainesta, jossa ei ole mukana hienojakoista kiviainesta. Sepeli sopii terassien ja muiden rakenteiden pohjaksi tai esimerkiksi perustuksen alakerroksiin.

Luonnonkivet

Käytetään myös nimeä maisemakivi tai mukulakivi. Voidaan käyttää istutuksien pengerryksissä ja esim. sokkeleissa. Isot kivet taas soveltuvat kivimuurien tai pengerryksien yms. rakentamiseen. Vain mielikuvitus on rajana!

Multa ja kuorike

Kuorikatetta käytetään mm. puu- ja pensasistutusten alla maanpinnan katteena. Sitä voidaan käyttää myös kuivikkeena esimerkiksi maatiloilla sekä pihakäytävien ja polkujen pohjalla. Istutusmulta on ravinteikas kompostilannoitettu kasvualusta, joka sopii kasvualustaksi kaikille kotipihan kasveille sekä nurmikolle.

Polttopuut

Kotimainen ja kuiva koivu polttopuu. 1,5 heittokuution säkissä.

Lisäpalvelut

Meillä on laaja valikoima maa-aineksia esim: multa, kivituhka, kuorikate, leikkihiekka, murske, sora, luonnonkivet jne. Kätevät ja suositut suursäkit sekä puolet pienemmät piensäkit nyt meiltä! Toimitusaika noin viikko!

Kysyttävää tuotteistamme?